Hips heijaa… kevättä ilmassa.

449055.jpg

Sunnuntainen näyttely meni mahtavasti nappiin – viidestä marsustani 4 sai sertin ja kaksi oli BIS sijoilla – toinen voitti koko näyttelyn ollen näyttelyn kaunein ja toinen oli sijalla 7. Ei paha mutta
mukaan tuli muutakin – armoton flunssa. Pää on paksuna ja tukossa. Noh – jokaisella on hintansa. Harvoinhan noissa tulee käytyä, joten kestää pitää.
Olin kuulevinani eilen kiurun laulua. Mitenkäs se menikään – kuu kiurusta kesään. Tuskin nyt sentään, eihän ole Pääsiäistäkään vielä ollut. Tikkakin pärisyttää pylvään nokassa metallista suojusta. Poloinen. Ottaahan jo tuo nokkaan. Kyllä tässä talvi ehtii vielä palata vaikka toisenkin kerran. Tosin sormet syyhyävät päästä istuttamaan ostamiani ihania siemenlajitelmia. Ostin Prismasta vaikka mitä edullista siemenpussukkaa.
Kasvihuoneemme on vielä pressun peitossa mutta näin viime yönä unta että tuuletusluukut olivat avautuneet ja nostaneet pressun ilmaan. Olisiko enne vai mikä?
Jäätähän täällä on kaikki kulkureitit täynnä. Laitoin poposiin liukuesteet etten ole turvallani/pepullani. Tämä on niin ärsyttävä vaihe tässä kevään edistymisessä. Tykkään mennä faarttilla eteenpäin ja nyt pitää sipsuttaa kuin mummo kirkkoon.