713617.jpg

Uskomattoman ihanaa.
Lämpöä riittää vanhoille luilleni ja saa olla pihalla aamuvarhaisesta hyttysten heräämiseen saakka. Kukkia on joka paikassa. Sormustinkukkaa nousee mitä ihmeellisimmistä paikoista.
Kasvihuoneessa tomaatit alkavat olla ihanan kokoisia, ja eiköhän ne piakkoin ala saada väriä poskiinsa. Liian myöhään idättämäni kurkut vasta kukkivat. Pahattu. Yritän ensi vuonna saada siemeniä purkkeihin ajoissa. Sammakko oli muuttanut kasvihuoneeseen ja pelästytti minut pahanpäiväisesti.
Jouduin laittamaan oraville siemenautomaatin, luullen että niin säästäisin muutaman linnunpoikasen/munan luontoon saakka. Olin todistamassa kuinka orava nappasi juuri pesästä aikovan linnun suuhunsa. Sen jälkeen sain olla vahtivuorossa kunnes kirjosiepon poikaset pääsivät omin avuin maailmalle. Oikeastaan ihan oma vikani, olihan se pöntön oviaukko jo tikan kovertama.
Tässä aamusella oli orkkujen automaatti tyhjä ja emo-orava omatoimisesti meni autotalliin ja suoraan auringonkukkasiemensäkille. Hieman närkästyi kun mieheni sulki autotallin oven. Ravintola oli suljettu.

713668.jpg