Minne simpuraan tää aika oikein kuluu?
En ole tänne ehtinyt kirjoittaa mitään, ei sikseen että olisi jotain merkittävää tapahtunutkaan. Tai tapahtuukohan sitä koskaan mitään merkittävää, mutta aina on jotenkin tullut kirjattua ylös kaikkea minimaalistakin asiaa. Nyt ei oo sitten ollut joko voimia taikka pää on vain ollut ihan tyhjä. On se vieläkin.
Yksi mikä on ihanaa, niin se suunnaton kosteus on pienentynyt. Mutta ei tässä vielä olisi henkisesti valmis siirtymään syksyynkään. Ei näin eikä näin nopeasti. Hiljainen liukumajakso, ns. pehmeä lasku.

Marsulaan on ostettu uusi ulko-ovi. Herttinen miten ovet voivat maksaa. Se pitäisi saada paikoilleen ennen kun tulee kylmää. Vanhan kamanat ovat lahoamassa ja itse ovi on revennyt liitoksistaan ja oven lasit alkavat uhkaavasti irrota paikoiltaan.
Piitun häkki sai uuden omistajan ja se haettiin eilen. Nyyhkis. Sekin aika on nyt takana kun minulla oli lintuja. Yhtämittainen lintuaika oli jostain vuodesta 1982. Jos nyt muistan enää oikein. No - ei se voi tuosta paljoakaan heittää.
Puita on kaadettu, oksia silputtu ja pöllejä pilkottu ja vieläkään ei tunnut mitään aukkoja syntyvän. On nuo tontin reunat niin täynnä pikkupuuta, niin no - isompaakin. Muutamien ongelmapuiden kanssa tarvitaan lisäapua muutoin se kaataminen ei onnistu.

Päivänliljani sitten alkoivatkin kukkia kaikkien näiden vusoien jälkeen kun se on vain ollut ja möllöttänyt. Olin unohtanut minkä värinen se oli ja olisin vaikka voinut vannoa että sen väri oli paljon tummempi kuin tuo mikä kuvassa näkyy.

860656.jpg