Risulintu lähetti minulle haasteen johonka tietenkin tartuin kuin kala koukkuun :)

Tehtävänanto:
Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

No tuohon vaatetukseen. (Sisko kiltti, älä lue tätä)
Marimekon pitkähihainen raitapaita jossa nepit leuan alla. Se on vielä melko ehjä ottaen huomioon että sillekin on kertynyt juhlavuoden verran ikää, 11v. Päällä lämmin ja ihanan kulahtanut vetoketjullinen liivi jossa mahtavan isot taskut. Sinne mahtuu puoli kassillista tavaraa. Ja siellä on puoli kassillista tavaraa. Jotenkin nukkavierun näköiseksi se ajan saatossa (ja pesukoneenkin voimalla) mennyt mutta nuo taskut, niitä tarvitaan. Ja siitä alaspäin - ei ole mekkoa - on kotoisat harmaat verrarit. Jalassa sukat ja niiden päällä vielä villasukat. Niinpä. Ei voi enää olla paljain jaloin. Siihenkin kun tottuu ja siitä osaa nauttia. Silloin tietää elävänsä kun tuntee varpaiden alla kylmän ja kostean nurmikon.


Vuorostani haastan Orvokkeja ovenpielessäVillin pihan tarnoita, Maalaiselämää. Inkun pentupäiväkirjan ja PamPams. Tulkaa mukaan jos rohkenette.