Joku mättää kun mitään en viittis ulkona tehdä. On olevinaan niin paljon kaikkea muuta ja sisällä.
Lämmityskausi alkoi. Tänään on nuohooja uunit ja takat rassannut. Eilinen savusukellus huushollissa nopeutti soittoa paikalliselle nuohoojalle. Vaikka uuni oli lämmitetty  lohkolämmittimellä todella pitkään niin jokin ilmakupla sen piipun tukki.  Uunista tuli savua kuin paremmassakin nokipalossa. Vitsi, että mä osaan inhota sitä savun tekemää likaa. Hyvä tovi meni siihenkin että saatiin koti kirkkaaksi, hajuttomaksi ei tietenkään. Kyllä siitä aina jokin savustamon haju jää.

Ahaa - olen saanut kutsun Risulinnulta haasteeseen. Juu - tuun mukaan kunhan kekkaan kenelle voisin vastavuoroisesti kisahaasteen lähettää :) Hauska haaste. Minä kun en kotona ollessani mitään sellaista vaatetta vedä ylleni jonka kanssa en pääsisi vaikka mullankääntöön, jos sikseen on. Joskus oikein mietityttää että voiko sitä näissä vaatteissa mennä edes postia hakemaan tien poskesta.
Juu, juu - tuun mukaan haasteeseen - ihan kohta.

Piha on vielä kesken. Odottelemme että kaivuri saapuu levittämään loput hiekat ja sitten teemme sen mitä vielä ennen routaa ennättää tehdä. Nyt on ulkovalaistus päivän nimi. Ja aika romanttiset niistä tuleekin. Laittelen kuvia ihan piakkoin.