Ei pitäisi olla tyytymätön vaikka ilmat ovat mitä ovat ja aurinko näyttäytyy ani harvoin. Jos silloinkaan. Sitä tässä nyt kumminkin toivoisin.
Lehdet on pääsääntöisesti haravoitu ja jouduttiin ostamaan "turhaakin turhempi" vempain - lehtipuhallin. Meinasi koko uusi plaanin ja tien sorapinta kulekutua haravointijätteen mukana kompostiin, koska pudonneet lehdet eivät sitten koskaan kuivuneet. Oli muuten tosi hyvä sorapintojen puhdistamiseen. Onneksi naapurimme ovat sen verran etäällä ettemme asettaneet heitä äänisaasteen keskelle :) Lehdet vain puhallettiin reunoille joista ne oli kätevä kerätä kasaan ja kompostiin. Tai mikä komposti se nyt on, paremminkin keräyspiste jossa saavat sitten maatua seuraavaa käyttöä varten.
Eilen nostin vihonviimeisiä porkkanoita, pesin ne ja syötin marsuille. Laadun piti olla nantes mutta eivät ne siltä näyttäneet. Jotain lyhyitä ja pyöreitä. Höh. Kyllä inhotti kerätä niitä kun tuo myyrä/myyrät ovat riehuneet sen penkin aivan onkaloiseksi. Osa porkkanoista oli nakerrettu ontoiksi. Osassa vain hampaanjäljet kertoivat että siitäkin oli maistettu.
Hiiristäkään ei ole päästy. Vintiltä poistettiin kaikki hiiribaarit kun vaikutti että se oli sellainen suksee kenohampaiden keskuudessa. Nyt niille on ostettu sellainen härveli joka muodostaa magneettikentän mutta ei siitä 100 % turvaa ole saatu. Olen kuullut kuinka joku on siellä vintillä juosstu. Seuraava hankinta on se ultraääni, jos se tuon magneettikentän kanssa olisi karkoittava tekijä.