Vihdoinkin Panasonicin lämpöpumppu on asennettuna seinään ja se tuntuu hyvältä ratkaisulta. Vaikka tuo uunien lämmittäminen (+ sähköpatterit) toimivat ihan mukavana lämmönlähteinä, niin tuolla pumpulla on se hyvä puoli kun se kierrättää ilmaa joten lämpö jakautuu tasaisemmin joka puolelle.
Se on hankittu kylläkin kesää ajatellen ja että saisimme talon viilenemään kuumimpaan aikaan vuodesta, joten se nyt jää vielä nähtäväksi onnistuuko tehtävässään. Sen verran uusi vempain talossa. Tai no - se on ollut meillä jo kohta 4 vuotta ja odottanut vain että joskus on aikaa sen asentamiseen. Ja nyt oli juuri se hetki. Nostan miehelle hattua ja annan papukaijamerkin koska oli se niin merkittävän näköistä puuhaa roikkua tikkaiden varassa tuolla kakkoskerroksen kohdalla.

1061826.jpg

Jonnalla alkoi juoksu. Tätä juoksua olen odottanut melkein puolitoista vuotta sillä ne jäivät pois silloin kun sen kaveri jouduttiin lopettamaan kasvaimen takia. Pitäisikö nyt sanoa että suru on voitettu? Varmaankin.
Kovasti vain koissu on lihonut. Minun tulee nyt olla tiukempi noiden herkkujen kanssa. Niitä on sille aika heppoisin perustein annettu koska se on niin yksinäinen ilman koiraseuraa. Ihan totta :)