Kun silmäni avasin, niin taivaalta laskeutui alas reipas joukko pieniä lumikiteitä. [huokaus]
No joo - onhan se allakassakin kuu vaihtunut Marraskuuksi ja tuskin tämä lumi nyt maahan jää. Mut kumminkin. Ei olisi tarttenut tätäkään tulla.
Kolme aikuista joutsenta lensi pihamme yli. Olin jo muutaman päivän kuunnellut niiden äänekästäkin keskustelua järveltä päin. Aivan kuin olisivat yötä päivää kyselleet toisiltaan että; "nytkö - lähdetäänkö nyt". Tintit ovat pörränneet talon ympärillä ja niiden silmissä kiiltää jo toive saada tirppubaari toimintaan.
Hiirten takia en nyt sitä laita. Odottelen että vintti hiljenee. Sitten vasta.

1033059.jpg

Vielä eilen sain napattua muutaman kuvan oikein kauniista kurttulehtiruusun syyslehdistä.

1033068.jpg

Nyt alkaa sisähommien aikakausi. Ehkäpä tulisi enemmän aikaa jopa koneella olemiseen.
Hieman arveluttaa tuo Joulun lähestyminen. Siis ne lahjojen hankinnat ja se kaikki muu. Yritin ehdottaa, että olisimme menneet jonnekin Jouluksi mutta se ei nyt saanut toivottua efektiä aikaan. Katsotaan miten ensi vuonna. Joulun vietto kotona on aivan aiheellista ja ymmärretävää jos lapset ovat pieniä, mutta muutoin se on vain äärettömän raskaan ruoan syöntiä. Minä söisin vain kalaa, kalaa ja kalaa.

1033092.jpg

Mesiheinä vain pysyy kauniina. Aivan - se olisi pitänyt jo aikaa sitten laittaa maahan mutta taas jokin esti toimeenpanon.

1033098.jpg

Saimme ihania krysanteemeja tuliaisiksi. Ne ovat kestäneet pitkään kun olen vaihtanut vettä ja leikannut niitä aina hieman. Kuvan saaminen tuotti ongelmaa koska aurinko ei viime aikoina ole kovinkaan paljoa pääsyt paistamaan.