1602269.jpg

Kesä on tullut, tosin kylmät yöt, mutta haittaneeko tuo pikkukissua. Bosse on viikset tanassa ja tarkkana. Joku ihan ilmiselvästi liikkuu heinikossa. Olisikohan koppakuorianen vai valla joku hiiru. Mene tiedä, mutta tarkkailua asia vaatii.
Joku puolihuolimaton rusakkomuori on jättänyt jälkikasvunsa meidän pihaan. Tässä viikkojen aikana se on kasvanut jo aika kookkaaksi. Kastellessani vuorenkilpiä tuossa männä aikoina, niin se ampaisi sieltä lehtien alta hieman kostuneena metsään. Siitä lähtien olen sen tavannut joka päivä. Elikkä turvallisen paikan se muori lapselleen valitsi. Täällä ollaan aina pihassa ja tänne ei pedot sitä tule jaakaamaan. Mitä nyt kissut siihen törmää taikka koissu sen kohtaa vaikka halkopinon alla. Mutta nämähän ei sille mitään tee. Tai siinä luulossa olen.
Kasvihuone on vajaamiehityksessä. Potteja ei ole turhan montaa. Olen vain jakanut osan kuunliljoista ja aikomus on siirtää ne muualle. Mikä sen ihanampaa kuin rakentaa kukkapenkki ja saada se juuri täyteen kaikkea kun huomaa että koivuhan sen on juurillaan täyttänyt. Joten nyt on uuden paikan hankkiminen. Siitä tulee työläs prosessi. Mistä löytyy paikka jossa EI olisi koivuja. Niitä on täällä sitten joka ilmansuunnassa, katsoi sitä minne tahansa.

1602280.jpg

Jänökyltin sain siskolta viime vuonna ja vasta nytten se on päässyt vahtimaan taimikolleksuunia ;)