PeltolanPolku oli löytänyt oivan nettisiviun jossa testattiin ihmisen auraa.
No - minähän monot soikeana testaamaan. Tulos oli tämä:

Aurasi pääväri:


Harma

 • Harmaa ihminen pitää sisimmät tunteensa ja ajatuksensa salassa, ulospäin näkyy vain harmaan ihmisen veitsenterävä äly ja pettämätön logiikka.
  Siis - huomioida kannattaa varsinkin tämä "veitsenterävä äly". tosta mä tykkään. Ei toi pettämäton logiikka kuulosta myöskään ontuvalta ;)
 • Harmaa ihminen analysoi jokaisen tilanteen tarkasti ennen kuin tekee oman siirtonsa. Hän on hyvin tarkka eikä halua jättää mitään huomiotta. Sen vuoksi hänen on myös saatava edetä omaan tahtiinsa - häntä on melko mahdotonta vauhdittaa tai pakottaa päätökseen ennen kuin hän on siihen valmis.
  Ahaa - no pitää katsoa ettei kukaan tuu hoputtelemaan minua tästä koneen ääreltä puuron keittoon tms.
 • Harmaa ihminen ei syöksy uusiin tilanteisiin eikä ihmissuhteisiin. Hän haluaa, että pohjatyö on tehty kunnolla, niin ettei ole pelkoa seinien romahtamisesta.
  WOW!
 • Harmaa ei ota turhia riskejä. Hän punnitsee plussat ja miinukset ja kartoittaa vaarat ennen kuin etenee yhtään askelta. Ja senkin jälkeen hän etenee hyvin järjestelmällisesti, tarkasti harkitun suunnitelman mukaisesti.
  Kuulostaa juhlalliselta ;)
 • Harmaa ihminen sortuu helposti rutiineihin, eikä ollenkaan pidä siitä, jos joutuu niitä muuttamaan. Sopeutuminen uusiin tilanteisiin, ihmisiin ja ympäristöihin vie harmaalta ihmiseltä hyvin kauan - jos onnistuu ollenkaan.
  No toi nyt menee niin hakoteille kuin vain voi.
 • Harmaan analyyttisesta järjestelmällisyydestä seuraa helposti myös jäykkyyttä ja joustamattomuutta. Harmaan ihmisen turvallisuuden tunne perustuu siihen, että asiat tehdään niin kuin ne on aina ennenkin tehty, ja siksi harmaa ihminen vastustaa kaikenlaista muutosta.
  No voi hyvää päivää - miten tässä nyt näin meni :)

Aurassasi voimakkaita:
punainen