... ja sitä jäi vain ihmettelemään että miten tää kesä voi olla kallistumassa loppuaan kohden. On ollut niin outo kesä jossa on tarvinnut enemmän reippaampaa vaatetusta ja vähemmän sitä helteeseen tarkoitettua.
Kuumakaan ei ole vielä ollut, siis oikeein kuumaa. Nukkumaankin on pystynyt ihan kunnolla. Ja nyt kun meilläkin olisi sitten ollut käytössä ilmastointilaite.

1786497.jpg
Minä kun keväällä jäin ihmettelemään sitä että alkaako tää kesä vai ei, niin jäi istutukset melko viime tippaan. Nyt vasta alkaa kesäkurpitsa tehdä satoa, punajuurissa ei oo kuin lehtiä ja porkkanaa ei tule just laisinkaan. Onneksi nyt persiljaa ja tillitä on pakastimeen saakka. Ja selleri on runsasta.
Jänöhän söi mun herneet ja kirvelinki se nappasi suihinsa. Joten meille jäi oikeastaan vain kukkaset ja ilo kastella kaikkea.
Kasvihuoneessa olen saanut aikaan sentään jotain. Oppineitten kukkaa on kasvamassa,  Teurikkaa on vaikka kuinka ja muutam kärhökin on lähtenyt niistä sadasta siemenestä. Siis en oo mikään onnistuja näissä siemenviljelyissä. Joskus onnaa mutta pääsääntöisesti ei.
Tomaatit ovat kasvarin katossa saakka mutta vielä ei ole ainuttakaan ihan kypsää korjattu talteen. Nyt vain peukutan että saisimme lämpimän syksyn (edes syksy voisi olla lämmin).