932941.jpg
Upea päivä tehdä multahommia. Oli oikein ilo kärrätä multaa kottareilla kun aurinko paistoi ja oli lämmintä. Taisi mittarissa olla ihan +19 astetta. No hikihän siinä roudatessa tuli ja nyt tuo humus pitää vielä työstää hieman tuon hiekka/savimassan lomaan. Kyllä tästä ihan kiva tulee. Nyt ei ainakaan ihan heti kaikki rikkakasvit ala kasvaa - vasta ensi keväänä. Hieman se pelottaa mutta pitänee sitten vain harata reippaasti. Olen hieman tuumannut kattaa sen vaikka kuorikatteella tai jollakin vastaavalla.
Kun olin tuon osan kerrostanut mullalla niin en voinut muuta kuin seisahtua katsomaan ja ihailemaan pelkistettyä humuskerrosta. Jokainen nauttii tyylillään ;)

932956.jpg
Tässä se ihailun kohde sitten on. Huomenna alkaa sitten tuon alapihan kaivon ympäriston mullittaminen mutta se onkin kinkkinen paikka koska melkein kokonaisuudessaan on savea. Taidan pohjaksi levittää silppurin tekemät jätteet ja polkea sen sinne saven joukkoon ja sitten humus päälle ja pikkasen talikkoa heiluttaa että saan niitä sinne sekaisin. Sinne sitten kunnon multa ensi keväänä.