Jassoo - ei duuni koskaan tekemällä lopu.
Nyt kun alkaa hiekkaplaanin muodot olla valmiina niin muut alueet vaatii multaa pintaansa. Siis savea peittämään. Ja sekin pitää jotenkin työstää sinne saven joukkoon. Kompostissa on onneksi tavaraa vaikka kuinka. Lehtien, marsujen alusturpeen ja kutterin sekoitusta ja tietty sitten löytyisi myös tuo keittiökomposti joka pitänee vielä sekoittaa kunnolla. Tämä multa sitten vain kottikärryyn ja levitykseen. Kyllä kaikki tulee kivemmän näköiseksi kun on mustaa multaa päällä, mutta se vaatii erinäisen keikan ennenkuin olen kaiken saanut tehtyä. Ja hikeä.
Taitaa jäädä istutukset ensi vuodelle. En varmaankaan jaksa enää tuon revohkan jälkeen nostaa maasta mitään ja jakaa. No antaa kattoa. Tiedä jos vaikka joutaisikin. Muutama kääpiökataja on vielä purkissa ja jotain rönsyleimua jotka voisin laittaa reunoille. Olis sitten jotain mitä odottaa keväällä. Niin mä taidankin tehdä.
Valojen laiton aikan tuhoutui moni kuunlilja ja vuorenkilpi jalkojen alle kun siinä oli miehet asialla. Tokko erottivat niitä mustikan varvuista ;) Toivotaan että niistä juurista vielä jotain nousee ensi keväänä. Ei sikseen noita kuunliljoja on nyt niin reilusti että voin niitä ihan surutta jakaa ensi vuonna.
Ai niin. Piti vielä laittaa tänne muistoksi kuva pelakuusta jonka kasvatin siemenestä. Nyt se kukkii kasvihuoneessa. Tomaatit vielä kyspsyvät siellä, en ole raaskinut niitä vielä raastaa irti laatikoista. Kasvakoon minkä kasvaa.

927988.jpg